Pietietiškas plaukuotas nosis vombatas iš Safe Haven šventyklos Kvinslande sveria 35 kg

Milžiniškas 35 kg sveriantis vombatas šokiravo socialinių tinklų vartotojus savo didžiuliu dydžiu (nuotraukoje)

Didžiulis vombatas, vardu Miss Ruby, buvo įtrauktas į mankštos programą po to, kai nuvertė svarstykles iki didžiulių 35 kg.

  • Safe Haven šventovė Kvinslande įkėlė milžiniško vombato vaizdą
  • Socialinių tinklų naudotojai buvo šokiruoti didžiulio pūkuoto sterblinio gyvūno dydžio
  • Pietinis plaukuotas nosies vombatas sveria neįtikėtinus 35 kilogramus

Apkūnus vombatas sukrėtė australus savo didžiuliu dydžiu ir netgi buvo įtrauktas į mankštos programą, padedančią jai numesti kelis kilogramus.

„Safe Haven AACE“ šeštadienį į savo „Facebook“ puslapį įkėlė vaizdą, kuriame vaizduojamas besišypsantis prižiūrėtojas, laikantis milžinišką sterblinį gyvūną.

Panelė Ruby, Safe Haven šventovę vadinanti namais, sveria iki 35 kg, o „Facebook“ vartotojai liko sužavėti dėl savo didžiulio dydžio.

Milžiniškas 35 kg sveriantis vombatas šokiravo socialinių tinklų vartotojus savo didžiuliu dydžiu (nuotraukoje)

„Tie dalykai yra didžiuliai! Ką gi, – rašė vienas žmogus.

„Crikey“, – komentavo kitas.

– Panele Rubi, jūs esate didžiulė, – pridūrė trečioji.

Tačiau kiti buvo sužavėti, kaip švelniai atrodė apkūnus vombatas, o vienas žmogus pakomentavo: „O kaip miela“.

„Taip patogūs“, – pridūrė kitas „Facebook“ vartotojas.

‘O DIEVE! Tai vienas didžiulis meilės pluoštas“, – rašė kitas žmogus.

Pietinės plaukuotosios nosies vombatai paprastai sveria nuo 20 iki 32 kilogramų (nuotrauka, nuotrauka)

Pietinės plaukuotosios nosies vombatai paprastai sveria nuo 20 iki 32 kilogramų (nuotrauka, nuotrauka)

Panelė Ruby šiuo metu vykdo mankštos programą, o laukinės gamtos savanoriai išveda pasivaikščioti su pūkuotu žvėreliu, kad padėtų jai atsikratyti papildomų svarų.

Safe Haven prieglobstyje prie Mount Larcom Kvinslande gyvena daugiau nei 20 pietinių gauruotų nosies vombatų, kurie yra nelaisvėje vykdomos veisimo programos dalis.

Labai nykstančioms rūšims grėsmę kelia sarkoptinė niežulys – liga, kuri nusinešė iki 90 procentų paveiktų populiacijų.

Nuo 20 iki 32 kilogramų sveriantys žolėdžiai minta žole ir sumedėjusiais krūmais.

Žyniai dažniausiai aptinkami krūmynuose pietrytiniame Vakarų Australijos kampe, Pietų Australijoje ir net iki pietvakarių Naujojo Pietų Velso.

Skelbimas

.

Leave a Comment

Your email address will not be published.